Cucc statisztika
Kategóriák:55
Cuccok:111
Vélemények:46
Értékelések:41

A cuccoló
Menü
· Főoldal
· Ajánlj minket!
· Cuccok, vélemények
· Fórum
· Hír küldése
· Hírek archívuma
· Kapcsolat
· Linkek
· Személyes adatok
· Személyes üzenetek
Partnerek
A BANDA

Babashop - az online babaturi

HuncÚr mindennapjai

Játékturi

Próba babák

Zöldsaláta

User Info
Szia, Anonymous
Felhasználónév
Jelszó
(Regisztráció)
Tagok:
Legutóbbi: domaagnes
Mai: 0
Tegnapi: 0
Összesen: 37

Látogatók:
Vendégek: 6
Tagok: 0
Összesen: 6
Baba Cuccoló :: Téma megtekintése - Oltatni vagy nem oltatni?
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Oltatni vagy nem oltatni?

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Babasarok
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
CsJudit
Newbie
Newbie

HozzászólásElküldve: 2009 Szept. 22 3:50 pm    Hozzászólás témája: Oltatni vagy nem oltatni? Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mi ellen oltatjátok be a gyerekeiteket? Minden választható oltást kértek? Vagy a kötelezőket is sokalljátok? És most, hogy itt ez az új influenza, oltattok ellene? Mi a véleményetek?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
twaalf
Newbie
Newbie

HozzászólásElküldve: 2010 Jan. 14 8:06 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szia Judit, néha az az érzésem, csak mi beszélgetünk itt, pedig mennyire jó is lenne, ha többen csatlakoznának. Mi oltattunk. Oltás-párti vagyok, de nem korlátlanul és agyatlanul, a kötelezőkön kívül a lányomnak beadattam a pneumococcus és a meningococcus elleni oltásokat (Prevenar ill. Neis-vac-C), és az influenza AB és P változatát (szezonális és H1N1 elleni). A lányom már bölcsis, addig soha, azóta 6szor volt beteg, nem súlyosbítom a helyzetet a lustaságommal és azzal, hogy nem kérdezek alaposan utána az oltásoknak. A pneumococcus mellett akkor döntöttem, mikor még meg sem született Adri, és az egyik ismerősömnek a kislánya (oviból mások is) kórházba került a pneumococcus okozta fertőzésből kialakult súlyos tüdőgyulladással. Az influenzák mellett meg a legvégső döfést az adta, hogy az egyik bölcsistárs karácsony előtt kórházba került h1n1-gyel, közben rota fertőzést kapott, stb. 1 hétig intenzíven, oxigént is kapott. És egyetlen oltással megvédhetem ettől az iszonyattól a gyerekemet.
És még számtalan oka volt, én nem hiszek az oltásokkal kapcsolatos összeesküvés elméletekben, abban viszont igen, hogy orvosok és kutatók fejlesztik ki, és alapvetően a mi egészségünk érdekében. Az, hgoy ebből jelentős hasznuk van - kit érdekel?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Babasarok Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban